HomeOver Fenedex

Wie we zijn

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Exportvereniging

Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Fenedex is als exportvereniging onafhankelijk en niet politiek gericht. Onze organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten. Met meer dan 1150 leden en ruim 4000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

 

Exportnetwerk

Fenedex is in 1954 opgericht door een tiental exporteurs, die binnen een exportnetwerk kennis en ervaring wilden uitwisselen. De doelstelling was (en is) om de kwaliteit van het exporteren en het internationaliseren van het Nederlandse bedrijfsleven te bevorderen, in het bijzonder die van de leden. Inmiddels is Fenedex de grootste onafhankelijke organisatie van exporterende en internationaliserende bedrijven.

 

Kennis en ervaring

Fenedex voert haar missie uit door kennis en ervaring te bundelen, te verrijken en uit te wisselen. In antwoord op concrete vraagstukken, maar ook anticiperend op ontwikkelingen en nieuws in de markt.
Dankzij de kennis en ervaring van de leden en ons eigen bureau met een enthousiaste staf en kennis van zaken, is Fenedex de motor achter een professionele aanpak van internationaal opererende ondernemingen.

 

Op 1 januari 2017 fuseren de verenigingen Fenedex en EVO tot de vereniging evofenedex. Samen maken we ons sterk voor internationaal ondernemen én logistiek, twee onderwerpen die hand in hand gaan. Vanaf eind januari kunt u alle informatie over het lidmaatschap van evofenedex vinden op www.evofenedex.nl. Mocht u voor die tijd vragen hebben, willen we u vragen gebruik te maken van de contactlink.

 • Contact

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • Checklist: 'Beperken/uitsluiten aansprakelijkheid in 10 exportlanden'

  Exclusief voor leden

  button_gratis

  Een overzicht gebaseerd op de rechtsstelsels van Nederland en onze top-10 exportlanden.
  Meer info bestellen arrow_green_long